Om oss

Engagerad och kunnig service

Vi har sedan starten byggt vårt anseende som en kundorienterad, grundlig och pålitlig instans i en bransch som vi anser bör vila på dessa grundläggande egenskaper. Kvalitet och professionalitet är viktigt för oss, och lika viktigt är att du som vår kund känner dig trygg och blir hörd i dina behov. Vi har ett stort antal namnkunniga företag som kunder och vi anlitas frekvent av såväl privatpersoner som kommuner - inga åtaganden är för små eller för stora för oss. Vi utför tjänster i hela Storstockholmsområdet och Mälardalen, vi har sätet  i Södertälje. Våra medarbetare har många års erfarenhet av fastighetsunderhållsbranschen och kompetensen inom företaget är mycket bred.

Vi utför alla tjänster

Fastighetsunderhåll inbegriper en mängd moment och består av ett brett spektrum tjänster. Det kan handla om allt från att kontrollera brandlarm till att säkerställa att en lekplats är säker eller hantera en översvämning. Det är inte alltid helt lätt att orientera sig. Vi tillhandahåller alla tjänster inom fastighetsunderhåll och hjälper dig att komma tillrätta med just dina behov för att kunna tillgodose dem alla på bästa sätt. Vår affärsidé bygger på flexibilitet och kundfokus och vårt ledord som organisation är kort och gott engagemang.

rent vatten spolbil Södertälje

Fastighetsförvaltning

I grunden för en trivsam, trygg och ekonomiskt stabil fastighet ligger bedrivandet av såväl en väl fungerande teknisk förvaltning som tillfredsställande fastighetsunderhåll. För dig som värd kan det innebära en hel del administrativa uppgifter med krav på visst tekniskt kunnande. Kontakta oss så kan vi bistå med en mängd tjänster för ett välmående hus och nöjda hyresgäster.

Stängsel och staket

Vår gedigna kunskap och många års erfarenhet gör oss experter inom stängsel och staket. Vi anpassar våra lösningar efter önskemål och förutsättningar och vi ser till att leverera med bästa resultat.

Utemiljö

Vi skräddarsyr tjänster för att matcha dina behov, och kan hjälpa dig med allt från planering och anläggning av en utemiljö till skötsel och underhåll av den. Vår personal har yrkesbevis och är certifierade för att hantera alla maskiner och fordon som kan tänkas behövas för skapande och skötsel av en trivsam och funktionell utemiljö.

Snöröjning

Vår ambition är att alltid ligga steget före för att hantera alla sorters väder. Med egen kvalificerad utrustning och fyra underleverantörer utför vi allt från maskinell snöröjning till bevakning och borttagning av farliga istappar.

Skräddarsydda lösningar med engagemang